Wintertijd, tijd voor de muts

Wintertijd, tijd voor de muts

Als het echt koud wordt, kun je er niet onderuit: je m³et iets op je hoofd zetten, anders vriezen je oren eraf. Maar ja, echt bevorderlijk voor je kapsel is zo'n ding natuurlijk niet. Lees hoe je ook na de muts goed voor de dag komt en andere winterse haartips.
Volumepoeder

Thank God voor het volumepoeder, de redder in nood bij mutsenellende. Maak met je vingers wat scheidinkjes in je haar, strooi een beetje poeder erop en masseer het met je vingertoppen over je hoofdhuid. En zie: volume in een handomdraai! Dat product mag dus nooit meer ontbreken in je (hand)tas….

Olie

Door de kou en de lage luchtvochtigheid in huis (met dank aan de centrale verwarming) wordt je haar 's winters veelal wat droger. Veel merken hebben tegenwoordig een voedende olie in hun assortiment, waarmee je je haar een groot plezier doet. Neem wel een olie die echt in het haar kan indringen. Oliën die een laagje om het haar leggen, maken het vaak zwaarder waardoor het minder lekker wil zitten.

Anti-knetter

Muts af gedaan? Net je wollen trui uitgetrokken onder begeleiding van allerlei knettergeluiden? Grote kans dat je haar daarna alle kanten op springt omdat het statisch geladen is. Geen nood, er zijn speciale verzorgingsproducten die dit euvel verminderen.